Sellős címke játék (többféle)

Cikkszám: 208
Sellős címke játék (többféle)
Sellős címke játék (többféle)
Sellős címke játék (többféle)
Sellős címke játék (többféle)
Sellős címke játék (többféle)
Cikkszám: 208
2 390 Ft

Melyik baba ne szeretné a címkéket? Biztos te is láttál olyan babát akit hosszú időre lekötött a most kapott plüss figura, de ennek is főleg a címkéje. 
Maja legalábbis ilyen volt, a csomagoló papírt, a játék dobozát és címkéjét mindig hamarabb vette kezelésbe, mint a játékot. :) 
Nekik, vagyis a címke mániás babáknak készült a címke szundi, melyen egy cuki figura és opcionálisan a baba neve kap helyet a sok-sok címke mellett.
A címke játékok ráadásul hasznosak is a babák számára, hiszen fejlesztik a finom motorikus képességeket.

Mérete: 14*14cm + a csomó és a címkék

A címke játékok anyaga: 50% poliészter, 50% pamut, a címke ripsz szalag és szatén szalag.

Mosás, tiszítás: 40 fokon mosható mosógépben. Szárítógép használata saját felelősségre (én használok).

A játék nem kopik, nem fakul, a színe élénk marad sok-sok mosást követően is.

A címke játék saját grafika alapján szublimációs nyomtatással készül. Ez annyit tesz, hogy szerkesztés után speciális festékkel nyomtatom a mintát, majd hőpréssel az anyagba "sütöm". Ezt követően varrógéppel, illetve kézzel varrom. Gyakorlatilag csak a képzelet szab határt annak, hogy mit lehet így anyagra nyomtatni :) 

Azért szeretem ezt a technikát, mert egyáltalán nem emelkedik ki az anyagból a nyomat, nem lesz érdes a felület, hanem egységes marad.

FONTOS: Van lehetőséged névvel is kérni a címke játékot, ehhez kérlek írd be a nevet a megfelelő helyre (a mező kitöltése kötelező, így ha név nélkül kéred, akkor ezt írd be légyszi). A megjegyzés mezőbe jöhet bármilyen kérés a készítéssel kapcsolatban, pl. más színű legyen a haja vagy az uszonya.

Kérlek vedd figyelembe, hogy nincs raktárkészlet és minden darab megrendelésre készül. Ez azt eredményezheti, hogy akár 5-10 napot is igénybe vehet az elkészítése. A várható elkészüléséről tájékoztatlak!

Minden kijelző, monitor máshogy képes a színek megjelenítésére. Az ebből adódó árnyalatbeli eltérésekért nem tudunk felelősséget vállalni!

Készítendő név

Kérlek írd be a készítendő nevet, úgy ahogy azt szeretnéd, ékezettel vagy anélkül.

Megjegyzés

Kérlek ide írj bármilyen megjegyzést a készítéssel kapcsolatban. Pl. lila masnival kéred, az autó legyen barna vagy kisfiúnak lesz, így masni nélkül szeretnéd. stb.