További termékek

Ebben a kategóriában is különlegességeket találsz :)

 - Címke játékok: biztos te is láttál olyan babát akit hosszú időre lekötött a most kapott plüss figura, de ennek is főleg a címkéje. Nekik szóló, egyedi, névvel ellátott, személyre szabható címke kendő, ami egyben szuper és biztonságosan rágható játék, készségfejlesztő és még fogzás esetén is bevethető.

 - A mérföldkő pöttyök segítségével stílusosan örökítheted meg kisbabád első évének legfontosabb állomásait. Egyedi fotós kellék, mellyel az otthonodban is különleges képeket készíthetsz. A kártyákkal ellentétben bátran gyermeked kezébe adhatod a pöttyöket, megrághatja, tépheti, gyűrheti :)

- Örökítsd meg gyermeked első szülinapját egyedi poszterrel, ami a szobája dísze is lehet, vagy fotózási kelléknek is tökéletes.

- Színezhető párnák: A szundipajtik mintái ezúttal fehér színben, csak a körvonalak látszódnak, így nyújtva tökéletes játszóteret a gyerekeknek. A párnák mellé speciális filcet is választhatsz melyek vízzel könnyedén kimoshatóak. Már csak meg kell várni míg megszárad és lehet újrakezdeni az alkotást.