Ezek vagyunk mi :)

Szeretnék bemutatkozni, hogy lássatok engem is a termékek mögött :) 

Andi vagyok, Kecskeméten élek és már a 36-ot betöltöttem. Ez állítólag nem látszik rajtam, de a pár ősz hajszálam és az időnként fájó derekam nem erről árulkodik. :)

Hogy is kerültem ide, miért is csinálom pont ezt? 

Kislányom, Maja 2 és fél éves múlt, szeptember óta bölcsis. Ez az időszak még mindig arról szól, hogy 2 hét bölcsi, majd 1-másfél-2 hét itthon, mert elkapott valamit... így aztán visszamenni dolgozni ebben az időszakban nem egyszerű. A család persze segít, de mivel a nagyszülők is dolgoznak, így ez nem is olyan egyszerű. Igyekeztem hát olyat találni, amit akkor is tudok csinálni, ha időnket 2 hét "szabira" kell mennem. 

A családom nagyobbik része kézműveskedik, apukám gépi hímez (www.felvarrohimzes.com), anyukám pedig patchworközik (www.fairyquilt.hu), nem is akárhogy! Több díjat is kiérdemelt munkáival az országos patchwork kiállításokon! 

Ki nem találnád, de a legnagyobb vitáik abból fakadnak, hogy "már megint nálad van a cérnám?" :) Van két testvérem is, öcsém Angliában él, húgom Írországban.

Szóval én sem maradtam ki sosem a családi bizniszekből, megtanultam a hímző programmal szerkeszteni és a hímzőgépet is kezelni. Anyukám pedig megtanított varrni, általa belekóstolhattam a patchworkbe, de az nem teljesen az én világom.

Ő mindig is szerette az egyedi anyagokat, a nem tömeggyártott dolgokat, igy eljutottunk oda, hogy vásároltunk szublimációs nyomtatót és hőprést, mellyel igazán egyedi dolgokat "süthetünk az anyagba". Csak a képzelet szab határt, hogy mi is kerüljön az anyagra és mi legyen belőle.

Ezzel a technikával készítem termékeimet. Gondos tervezés, szerkesztés, majd nyomtatás, hőprés, szabás, varrás. Így készülnek az egyedi girlandok, melyeken babafotók és a baba neve kap helyet .