Ezek vagyunk mi :)

Szeretnék bemutatkozni, hogy lássatok engem is a termékek mögött :) 

Andi vagyok, Kecskeméten élek és már a 38-ot betöltöttem. Ez állítólag nem látszik rajtam, de a pár ősz hajszálam és az időnként fájó derekam nem erről árulkodik. :)

Hogy is kerültem ide, miért is csinálom pont ezt? 

A Girlandia Decor ötlete még akkor körvonalazódott, amikor kislányom, Maja bölcsis lett. Ez az időszak arról szól, hogy pár hét bölcsi, majd 1-másfél-2 hét itthon, mert elkapott valamit... így aztán visszamenni dolgozni ebben az időszakban nem egyszerű. A család persze segít, de mivel a nagyszülők is dolgoznak, így ez nem is olyan egyszerű. Igyekeztem hát olyat találni, amit akkor is tudok csinálni, ha időnket 2 hét "szabira" kell mennem. 

Azóta eltelt pár év, Maja idén nyáron lesz 5 éves, középső csoportos óvodás. :) Én pedig már újra főállásban dolgozom egy bankban, de a Girlandia megmaradt és továbbra is nagy-nagy örömmel készítem a formapárnákat, girlandokat.

A webshopban saját tervezésű mintáimból készült szundipajtikat, girlandokat és termékeket találsz. 

A családom nagyobbik része kézműveskedik, apukám gépi hímez (www.felvarrohimzes.com), anyukám pedig patchworközik, nem is akárhogy! Több díjat is kiérdemelt munkáival az országos patchwork kiállításokon! 

Ki nem találnád, de a legnagyobb vitáik abból fakadnak, hogy "már megint nálad van a cérnám?" :) Van két testvérem is, öcsém Angliában él, húgom Írországban.

Szóval én sem maradtam ki sosem a családi bizniszekből, megtanultam a hímző programmal szerkeszteni és a hímzőgépet is kezelni. Anyukám pedig megtanított varrni, általa belekóstolhattam a patchworkbe, de az nem teljesen az én világom.

Ő mindig is szerette az egyedi anyagokat, a nem tömeggyártott dolgokat, igy eljutottunk oda, hogy vásároltunk szublimációs nyomtatót és hőprést, mellyel igazán egyedi dolgokat "süthetünk az anyagba". Csak a képzelet szab határt, hogy mi is kerüljön az anyagra és mi legyen belőle.

Ezzel a technikával készítem termékeimet. Gondos tervezés, szerkesztés, majd nyomtatás, hőprés, szabás, varrás. Így készülnek az egyedi girlandok, melyeken babafotók és a baba neve kap helyet .